Spalující lampa přehled
Amanda Quick (p)
Trilogie Paprsky snů (2) Cyklus Společnost Arkány (8) Legenda o spalující lampě pochází z dob založení Společnosti arkány. Jeden z badatelů v oblasti parapsychologických jevů, Nicholas Winters, sestavil přístroj vytvářející neznáme síly. Přivodil tím prokletí, které ovlivnilo jak jeho život, tak osobnost jeho potomků. Trilogie Paprsky snů seznamuje čtenáře s osudem tří nebezpečných a vášnivých Nicholasových potomků. Každý z nich objeví jedno ze smrtelných tajemství lampy a nalezne ženu, která má sílu změnit jeho osud a pomoci mu setřást prokletí lampy. 1. vydání. -- zdroj: legie.info --... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , BaronetOriginální název:
Burning Lamp, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spalující lampa. Přihlašte se a napište ho.
Zase opět skvělé.Jen mě vadí to přeskakování v dílech že současnosti do minulosti.Mělo to být hezký po sobě doba viktoriánská a potom současnost.Takhle je v tom chaos.
Kniha Spalující lampa v seznamech
2004 | Galantní pomsta |
2008 | Zkrocený netvor |
2007 | Nebezpečná láska |
2011 | Až na dno |
2004 | Placená společnice |
Kniha sa mi veľmi páčila, kludne by som prijala aj viac podrobností o Griffinovi a Adelaide. Prečítané jedným dychom, Za mňa 5 hviezdičiek určite.