Paradeník aneb Jak jsem spadla z hrušky přehled
Kateřina Antošová
„Pro většinu z vás je moje kniha sonda do života vozíčkářů. Pro ty, kdo na vozíčku jsou, je to snad inspirace, jak se prát s osudem a svůj nový život si užívat,“ uvádí Katka Antošová Deníkové zápisy autorky, která se po úrazu musela naučit žít nový život na vozíku a její obrovské chuti dál sportovat.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paradeník aneb Jak jsem spadla z hrušky. Přihlašte se a napište ho.
Jasný důkaz toho, že odvaha, úsilí a vytrvalost se vyplácí. Bez nich člověk nikam nedojde. Obdivuhodná žena, dobrý a hlavně inspirativní příběh. Hvězdičky jsou za všechno dohromady.
Kniha Paradeník aneb Jak jsem spadla z hrušky v seznamech
2014 | Paradeník aneb Jak jsem spadla z hrušky |
2016 | Paradeník 2 aneb Jak se jezdí s Bárou |
Knížka, která mi zpříjemnila nejeden dlouhý školní den a donutila mně před paní Antošovou smeknout - nejen za to, že dokázala tak barvitě a zábavně popsat své (nejspíš) nejtěžší životní období, ale především za to, jaký je člověk - odhodlaný, silný, cílevědomí a stále plný elánu. Její každodenní příhody se mě dotkly v tom smyslu, že mám jednoho z rodičů také na vozíku, a tak jsem jistým způsobem dokázala s autorkou soucítit a pochopit ji. Moc se těším na její další zápisky :).