Cestovatelka přehled
Alexandra Bracken
Etta byla vytržena ze svého života a vhozena do minulosti, kde jakákoli její chyba může změnit budoucnost. Poté, co je unesena a probudí se na neznámém místě a v neznámém čase, ji ohrožují dvě mocné skupiny nepřátel, které si přejí její smrt. Ale dostane se jí pomoci od někoho, od koho to nikdy nečekala. Od někoho, kdo by měl být dávno mrtvý. Mezitím Nicholas a Sophia sledují Ettinu stopu a snaží se ji vypátrat, i když se jim v tom Ironwoodovi snaží ze všech sil zabránit. Jak Etta a Nicholas bojují, aby je jejich cesty svedly k sobě navzájem, procházejí různými místy i dějinnými epochami a uvědomují si, že čas i historie se náhle mění. A oni se mění s nimi.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
Wayfarer, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cestovatelka. Přihlašte se a napište ho.
Záver úžasnej série o dvoch knihách. Celkom určite by som prijala aj ak by sa jednalo o trilógiu, ale autorka najlepšie vie, kedy treba prestať, aby príbeh nestratil na kvalite :) Kniha bola napínavá, stále sa tam niečo dialo. Tentokrát sme mohli sledovať dva rôzne príbehy, keďže Nicholas a Etta necestovali spolu, o to viac to bolo zaujímavejšie. Mali sme aj možnosť spoznať Juliana, za čo chválim.
Kvalitne spracovaná kniha s tématikou cestovania v čase, 5* :)
Za me super, bezvadne zpracovane tema cestovani v čase.Hrdinove tak akorat, dobře vybalancovaní.Moc jsem si to užila a zhltla na jeden zátah
Kniha Cestovatelka v seznamech
cestování časemAutorovy další knížky
2016 | Pasažérka |
2017 | Cestovatelka |
2020 | Strašlivý příběh Prospera Reddinga |
2021 | Poslední život prince Alastora |
2023 | Lore |
Po pravdě, jsem se těšila, až knihu dočtu.
S klidným svědomím mohu říct, že dotčeno a knihy jdou dál. Snad udělají radost dětem ve školní knihovně. Já jsem v nich zalíbení bohužel nenašla.