Sázka na copy přehled
Lucie Lukešová
![Sázka na copy Sázka na copy](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102168/pate-srdce-3-sazka-na-copy-102168.jpg?v=1325237729)
Páté srdce série
Šestnáctiletá Juanita tráví mimořádné prázdniny u příbuzných na Mallorce. Volné pokračování románu "Kdo mi dá růži", Juanita prožívá svůj příběh tentokrát bez svých kamarádek. Nečekané prázdniny v únoru umožní Juanitě odletět na Mallorku, do rodiště svého otce, kde žije většina jejích příbuzných a známých. Juanita miluje španělskou kuchyni, moře, krásnou přírodu, jenom je jí líto, že rodina nemá ráda její matku. Nečekaně přijde na to, proč... Juanita v letadle potká kluka, do kterého se zamiluje, ale zdá se, že beznadějně. Náhodou se setkávají v hotelu Juanitiných příbuzných, kde je Petr ubytován, Juanita se vydává za rodilou Španělku a tím se děj začne pěkně zamotávat..... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sázka na copy. Přihlašte se a napište ho.
![MíšaK. MíšaK.](https://www.databazeknih.cz/img/users/76_/76950/m_76950-MC4.jpg?v=1459855056)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Skvělá knížka. Nádherně psaná, ale občas jsem se trochu zamotávala. Nevěděla jsem, jestli se to říká v češtině nebo španělštině. A v ději jsem se taky trochu ztrácela.
Kniha Sázka na copy v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
1999 | ![]() |