Pátračka Gilda přehled

Pátračka Gilda
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/196777/mid_patracka-gilda-qy1-196777.jpg 4 172 172

Pátračka Gilda Joyceová série

1. díl >

Gilda Joyceová je výstřední třináctiletá školačka z Detroitu, která se zajímá o parapsychologii a o níž je známo, že si trochu vymýšlí. Během poslední předprázdninové hodiny angličtiny na otázku učitelky, jak se chystá strávit léto, vyhrkne před celou třídou impulzivní lež, že pojede do San Franciska. Nikdo jí však nevěří, proto se rozhodne udělat všechno, aby tu lež změnila v pravdu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)

Gilda Joyce, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátračka Gilda. Přihlašte se a napište ho.

Lenča727
18.04.2022 5 z 5

Gilda se čte moc dobře, i když jsem dospělá (knihy pro děti číst musím kvůli profesi), Tahle k knížka se čte sama. Gilda je správně trhlá holka, která řeší nejrůznější záhady. Vtipné, napínavé, skvělé. Přečetla jsem hned i další díly, určitě by mohli číst už sedmáci. Bezvadné byly i Jezerní panny.

Gilda_Joyce
20.08.2021 5 z 5

Na tohle jsem narazila náhodou a musím říct, že se mi to překvapivě líbilo. Na to, že je to určeno pro děti, ale úplně v pohodě to můžou číst i dospělí. Za mě pěkné počteníčko, tajemné a pěkně to odsýpá.

Paris131
28.07.2021 4 z 5

(SPOILER) Četla jsem na přeskáčku, první díl jsem nemohla sehnat a dostala jsem se k němu až jsem přečetla třetí. Nutno poznamenat, že to vůbec nevadí, Gilda pokaždé řeší jiný případ a nezaobírá se tím předchozím. První díl byl hezký, já hlavně miluji Gildin humor a její sebejistotu. A až bláznivé nápady. Jako ty její kostýmy. :D První díl mi zatím přišel nejméně napínavý... Čekala jsem trochu víc bloudění po chodbách a víc gotiky. Ale nevadí, i tak je to příjemné čtení a věřím, že kdyby mi bylo takových 12 let, tak bych to úplně milovala. Doporučuji i tak všem, tuhle sérií v pohodě můžou číst i dospělí. Řeší se tady závažná témata a není to žádná hloupoučká série. U mně zatím vede třetí díl, ten byl napínavý od začátku do konce.

Kniha Pátračka Gilda v seznamech