Pátrání přehled

Pátrání
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464248/mid_patrani-Hgz-464248.jpg 4 1 1

Nečtete, protože Vás knihy nebaví? Čtete, ale ne jen tak kdeco? Můžete jásat… vychází kniha právě pro Vás… To nejlepší z tvorby Petra Kersche za posledních 10 let… Kniha povídek, nanopovídek a fejetonů: Pátrání Pokud Vás nebaví číst dlouhé texty, najdete si v knize texty krátké (nano – vesměs dvoustránkové – ukázku vizte níže). Pokud Vás číst baví, můžete číst povídky krátké i delší, a klidně stále znovu – hloubat, pátrat – a stále nacházet… Povídky jsou značně autobiografické, některé vycházejí z autorových vzpomínek na dětství prožité v době druhé světové války, jiné vycházejí z autorových zkušeností rodičovských, pedagogických či cestovatelských. Kniha zaujme jak mladé čtenáře, tak čtenáře starší a zkušenější. Každý se v ní najde. Vydejte se na Pátrání…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátrání. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Messilina
18.12.2018 4 z 5

Kniha fejetonů a povídek děčínského autora. Musím se přiznat, že jsem knihu vzala do ruky spíš ze zvědavosti, protože mě pan Kersch kdysi učil.
Přiznávám, že v tom byla možná i špetka škodolibosti, (co když to bude špatné, to bude legrace), ale nejenom, že to špatné nebylo, řekla bych, že to bylo dokonce celkem dobré.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pátrání v seznamech

v Přečtených1x
ve Čtenářské výzvě1x