Pavouk v síti přehled
Magda Váňová
Román o manželství a milencích. Nezkušenou Belu zaujali na dovolené v Řecku starší manželé, kteří svým chováním dávali decentně najevo, že se stále velice milují. Bela u nich hledá radu, jak dosáhnout, aby i ji manžel zahrnoval stejnou pozorností a láskou. Šupiny jí spadnou z očí, když pochopí, že starší žena ji manévruje do náruče svému milenci, kterého se chce zbavit. Nová zkušenost Belu změní natolik, že se pokusí manželství staršího páru rozvrátit.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavouk v síti. Přihlašte se a napište ho.
Opět přetvářka na přetvářku. Nic není jak se zdá na první pohled. Intriky, podrazy, faleš. Když se zamyslím nenacházím jedinou kladnou postavu, nedělám si o lidech iluze, ale paní Váňová je buď velký pesimista , nebo má jen špatné zkušenosti s lidmi, anebo má bujnou fantazii.
Přesto po dočtení další její knihy jen těžko hledám, co číst, aby mě kniha bavila.
(SPOILER) Za mě snad nejslabší knížka MV. Každý spí s každym a to je pointa celé knihy. Nudné a zdlouhavé dialogy jsem přeskakovala.
Kniha Pavouk v síti v seznamech
nevěra pro ženy partnerské vztahy osudy lidí rodinné vztahy psychologické příběhy ze života svatba výběr partnera
2008 | Zapomeň na minulost |
2008 | Past |
2003 | Tereza |
2010 | Kukaččí mládě |
2016 | Nebýt sám |
Nevím přesně jaký pocit si z knížky odnáším.Asi znechucení z lidí.Jak se mezi sebou chovají,chovají se k sobě i k sobě navzájem.Myslím si, že nejsem úplně naivní člověk,abych si myslela,že takoví lidé neexistují,ale aby byli takhle všichni
naakumulovaní v jednom....?
Ale přesto jsem knihu přečetla a snad se dá i napsat,že skončila vlastně dobře.