Bílý had přehled
Ingela Korsell , Åsa Larsson
Starobylá nestvůra se probouzí, spolkne dítě a zmizí. A někde v Mariefredu je dívka sužovaná vinou a tajemstvími. Ve stejnou dobu je Iris v zajetí Maggie Migrény, jejíž zlovolné plány jsou čím dál jasnější. Bude Iris schopná bojovat s Černou čarodějnicí? Vyřeší Viggo s Alrikem záhadu bílého hada a potkají se konečně se svými nevlastními rodiči?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , HostOriginální název:
Vitormen, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílý had. Přihlašte se a napište ho.
Jak říká anotace tohoto dílu Iris je unesena černou čarodějnicí a musí využít všechny své schopnosti, aby z toho vyvázla. Dostane se jí také nečekané pomoci. Ale všechno má svou cenu, která se projeví až později. V tomto bodě na sebe jednotlivé díly navazují natolik, že by bylo škoda nedočíst to celé v jednom kuse.
Osmá kniha hodně hraje na to, že jsme si oblíbili postavu Iris a je otázkou, jestli se jí podaří nějakým způsobem zachránit. Alrik a Viggo nejsou pro tuto chvíli tak důležití, i když i oni zde mají své místo, a co si budeme povídat, zadělávají si na pořádné problémy. Ale o tom více až v další knize. Teď jde jen o to hlavní – podaří se Iris zachránit, nebo zase přijdeme o jednu postavu? Popravdě, napínavé to je hodně!
Kniha Bílý had v seznamech
Ještě napínavější díl než ten předchozí!