Noční můra přehled

Noční můra
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365998/bmid_nocni-mura-ywC-365998.jpg 4 41 41

Pax série

Konec se blíží! Hladina magie a napětí v devátém díle série PAX stoupá! Černá čarodějnice uzavírá osudovou dohodu s noční můrou a Estridin strážce snů se tím ocitá mimo hru. Krkavčí bratři Alrik a Viggo se vydávají Estrid zachránit do jejích snů. Iris je varuje, že vstoupit do světa snů je velmi nebezpečné: kdo zemře tam, zemře doopravdy… Pro čtenáře od deseti let.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Host

Maran, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční můra. Přihlašte se a napište ho.

dájavídek
18.02.2024 5 z 5

Velmi dobré a napínavé pokračování předchozího dílu.

Sybelle
29.01.2024 4 z 5

V tomto díle se sečtou následky z předchozích dílů. Alrik a Viggo zaplatí za pomoc Iris velkou cenu. Projeví se i následky jiných chybných úsudků. Na druhou stranu vyjdou najevo skryté talenty bratrů. A snad je ještě stihnout využít ve prospěch knihovny.

marketa3815
17.02.2023 3 z 5

Slabší díl, ale i tak ho naše osmileťačka přečetla za 2 hodinky. Celá série je pro děti velmi čtivá a chtějí číst dál až do konce. Někdo v hodnoceních Paxu psal, že by mu slušel omnibus, nesouhlasím, děti potřebujou kratší formát, a protože každý díl končí napínavě, nutí je to číst další knížky.

Kniha Noční můra v seznamech

Autoři knihy