Proroctví přehled
Chris Kuzneski
Payne a Jones série
Jako by se předpovědi věhlasného francouzského lékaře a astrologa začínaly s děsivou přesností naplňovat! Je na Jonathonu Payneovi a Davidu „D. J.“ Jonesovi, bývalých členech speciálních jednotek americké armády, aby podstoupili zápas na život a na smrt s rafinovaným a nelítostným vrahem a postavili se těm, kdo chtějí zneužít Nostradamovo vědění pro své temné záměry. Hraje se o tajuplné čtyřverší napsané na pergamenu, které je třeba rozluštit… Další ze strhujících thrillerů Chrise Kuzneského nabízí vše, co od něj příznivci románů Meč boží, Znamení kříže a Ztracený trůn očekávají — tajemství, napětí, akci i osobitý humor.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proroctví. Přihlašte se a napište ho.
Dva bývalí elitní vojáci se snaží rozkrýt tajemství zašifrované ve starém dopise. Do toho spousta akce, sem tam troška humoru a hodně historie. Tahle kniha se mi velmi líbila.
Kuzneski je naprosto průměrný spisovatel akčních románů, kterého reklama vydavatelství a klanu spřízněných autorů tlačí na pozici špičkového spisovatele, na kterou nemá ani náhodou. Stálo mne dost peněz, než jsem tuto drsnou pravdu pochopil; naštěstí mám jeho knihy v angličtině, a mohu to vzít jako investici. Třeba takový James Rollins mne baví o mnoho víc.
Kniha Proroctví v seznamech
2008 | Znamení kříže |
2010 | Proroctví |
2012 | Utajená koruna |
2008 | Meč Boží |
2009 | Ztracený trůn |
Nebylo to špatné čtení, napínavé i vtipné, ale mě tam asi chybělo víc toho tajemna. Ale určitě zkusím i další autorovy knihy.