Pekelně dobré plány přehled
Hugh MacLeod
Autor prostřednictvím jedinečné kombinace příběhů ze života, moudrých postřehů a karikatur vysvětluje, že ještě nikdy nebylo tak snadné vyhnout se dravému konkurenčnímu boji, zabývat se něčím opravdu smysluplným a přitom vydělávat peníze navíc. Nesnášíte svou práci a už vás nebaví žít od výplaty k výplatě? Pokud ano, pravděpodobně potřebujete nějaký pekelně dobrý plán, čímž není myšleno nic negativního, tedy pomineme-li obrovskou závist vašich přátel poté, co zjistí, že se vám v podnikání či jiné činnosti, které se věnujete, tak daří. Ve chvíli, kdy se začnete naplno řídit svým pekelně dobrým plánem, se vydáte na cestu směřující k ovládnutí světa... nebo alespoň toho malého místa v něm, které jste si pečlivě vybrali pro život.... celý text
Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2015 , AnagOriginální název:
Evil Plans, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pekelně dobré plány. Přihlašte se a napište ho.
Velmi zajímavá avšak ne dokonalá kniha. MacLeod se místy příliš zaobírá marketingem, reklamou, internetem a zabíhá do přílišného povídání příběhů a neuvědomuje, že ne vše se dá vyřešit blogem... Není to Kleon, ale přesto mi to hodně dalo. Velmi pěkné jsou ilustrace a autorovy citáty, které ke mně promlouvaly jakoby z hloubi duše přítele... Pekelně dobré plány nejsou ani tak knihou o tvorbě či tvoření, ale spíš o motivaci začít něco dělat, vyběhnout z krysího kolečka a i přes pošetilé kecy ostatních si za tím stát. Čtení téhle knihy je jako když jste zamilovaní. Jste okouzleni, ale ne vše se vám na tom líbí a tak úplně vyhovuje... A to je právě ono! Ta knížka má prostě něco, a to i přes všechny nedostatky, kvůli kterým stojí za to ji číst.
Kniha Pekelně dobré plány v seznamech
Zamyšlení nad svojí tvořivostí. Kniha ukazuje možnosti, jak se vymanit z koloběhu nudné pracovní morálky a začít s tvorbou svého projektu, ať je jakýkoliv.