Hřbitovní tanec přehled

Hřbitovní tanec
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45267/mid_hrbitovni-tanec-36Y-45267.jpg 4 287 287

Pendergast série

Pendergast – nejtajemnější zvláštní agent FBI – se vrací do New Yorku, aby prošetřil zabijácký kult. Reportér listu New York Times byl brutálně zavražděn ve svém bytě na Upper West Side. Jeho manželka byla rovněž poraněna. Několik očitých svědků za útočníka označilo souseda z domu. Objevily se neoficiální zprávy o tom, že zvláštní agent FBI Pendergast se o tento případ zajímá…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Horory
Vydáno: , BB art

Cemetery Dance, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hřbitovní tanec. Přihlašte se a napište ho.

Lothar.777
15.06.2024 5 z 5

Třetí Pendergast a zase celkem pecka. Užíval jsem si to celou dobu, no, konec mě trochu překvapil. Každopádně klidně doporučím a pošlu dál.

bozena3656
28.11.2023 4 z 5

Moc dobře se čte, má to punc tajemnosti a už se těším na další knihy s agentem Pendergastem.

Jessie26
03.09.2023 5 z 5

Ukapla mi slza. Když jsem četla úryvek o Smithbackovĕ smrti,myslela jsem,že se to nějak vysvětlí, ale když ho na začátku knihy opravdu zabili,byla jsem překvapená a zaskočena zároveň. Série asi potřebovala nějaký,,zlom". Další super napínavý příběh

Kniha Hřbitovní tanec v seznamech

New York kulty