Modrý labyrint přehled

Modrý labyrint
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248875/bmid_pendergast-modry-labyrint-jgt-248875.jpg 4 212 212

Pendergast série

Z minulosti vystupují přízraky… Na prahu domu zvláštního agenta FBI Aloysia Pendergasta se objeví mrtvola jeho zapřisáhlého nepřítele – oběť vraždy. Kdo je pachatel, jaký měl motiv a co se pokouší Pendergastovi sdělit? Jedinou stopu představuje kousek tyrkysu, nalezený v těle zavražděného. Ten zavede Pendergasta až k opuštěnému dolu na břehu Saltonského moře, slaného jezera v Kalifornii; odtud pak směřuje pátrání hluboko do neblahé minulosti agentovy rodiny. Kromě přízračné epizody z rodinné historie však číhají na Pendergasta i další nástrahy: sleduje ho totiž vrah, který se chce pomstít za dávný prohřešek. Zanedlouho se agent ocitá ve spleti ďábelských plánů, které ho zraňují na duši i na těle…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , BB art

Blue Labyrinth, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrý labyrint. Přihlašte se a napište ho.

Stanas513
22.11.2023 5 z 5

Sérii Pendergast jsem začala číst hodně dávno a tak si moc nepamatuji souvislosti. Přesto se mi tento příběh líbil. Zajímavá zápletka, která začíná již v dávné minulosti a vyústí do nesmyslného stíhání a msty na Pendergastově rodině.

Jessie26
20.10.2023 5 z 5

Další super příběh... celá série je pro mě skvělá.

Charley
24.09.2023 3 z 5

Trošku slabší díl (po předchozím Bílém ohni, kdy jsem četla naprosto bez dechu) to byl trochu méně záživný děj, občas mi dalo zabrat udržet pozornost. Nicméně i tak se hezky četl a ráda sáhnu po dalším díle.

Žebříček nejprodávanějších eknih v listopadu 2015

02.12.2015