Relikviář přehled
Lincoln Child , Douglas Preston
Pendergast série
Tato kniha navazuje na román Relikvie. Děj se odehrává o osmnáct měsíců později v New Yorku. Znovu se objevují záhadné vraždy. Způsob provedení připomene všem, kdo se zúčastnili boje s Mbwunem, události v Muzeu dějin přírody. Tentokrát se ale oběťmi vražd stávají bezdomovci žijící v opuštěných tunelech newyorské podzemní dráhy. Do pátrání po Mbwunovi se pouští známý tým – agent Pendergast, poručík D’Agosta, doktor Frock a doktorka Margo Greenová.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2018 , BB artOriginální název:
Reliquary, 1997
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Relikviář. Přihlašte se a napište ho.
Zase dobré čtivo, napínavé, dobrodružné, s překvapivým rozuzlením, tuhle sérii s Pendergastem miluji. Jen ta umanutá Margo mi trochu leze krkem.
Výborný druhý díl. Tentokrát se odehrává v podzemí New Yorku.Napínavá kniha,která se dobře četla i když začátek byl trochu pomalejší postupně se to zlepšovalo a na konci to byla pecka. Jen Pedergast se tam moc často neobjevoval. Takový konec jsem nečekala dost mě to překvapilo,ale dobře to nakonec dopadlo.
Kniha Relikviář v seznamech
Skvělé čtení. Napínavé a opět varující. Rozuzlení bylo opravdu překvapující a tak to má asi být.