Pád andělů přehled

Pád andělů
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194824/pad-andelu-194824.jpg 4 268 268

Penryn a Konec dní série

1. díl >

Je to šest týdnů, co andělé apokalypsy sestoupili na zem a zcela ovládli dosavadní poklidný chod moderního světa. Ve dne jsou lidé v San Francisku, kde žije i Penryn a její rodina, zastrašováni pouličními gangy, v noci tu panují strach a podezření. Penryn se snaží v chaotickém městě přežít a ochránit svoji rodinu, ovšem do té doby, než je její sestra Page unesena anděly. Penryn je ochotná pro záchranu sestry udělat cokoli...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pád andělů. Přihlašte se a napište ho.

Jaehyun
16.03.2025 4 z 5

Tohle bylo pro mě jako déjà vu. Jsem si na 100% jistá, že jsem tuhle knížku nikdy nečetla a přesto mi byla svým způsobem povědomá. Hrozně mi to připomnělo moje dětství, kdy zatímco ostatní četli knížky o upírech a vlkodlacích, já byla posedlá knížkami o andělech.
Trochu jsem se bála, že to bude cringe ale vůbec mi to tak nepřišlo, právě naopak. Bylo to vlastně docela fajn. Sice tam strašně dlouho jen jdou ale bavilo mě to. Moje mladší já by dalo stejné hodnocení a vzhledem k tomu, že jsem knížku četla hlavně z nostalgie, tak hodnotím kladně. Kéž by se tyhle knížky o padlých andělech zase vrátily, docela mi to chybí.

evineckY
11.02.2025 5 z 5

Andělé, kteří nejsou vůbec ti dobří, kteří nás chrání a drží nad námi ochranu...
Vlastně tato fantasy - dle toho, co se na světě děje se to blíží této realitě.

petulik330
16.04.2024 4 z 5

Nevšední pohled na anděli. Vždy byly popisováni jako hodně bytostí, kteréž se snaží lidem pomáhat. V této knize to bylo jinak. Asi proto se mi tato kniha tak líbila.
Hlavní hrdinka Penryn byla velice sympatická dívka která se snažila ochraňovat svou mladší sestru pro kterou by byla i ochotná obětovat život.
Na druhou stranu anděl Rafael se snažil hrát na zlého, ale moc mu o nešlo.
Nemůžu jinak než doporučit čtenářům, kteří mají rádi knihy s andělskou tématikou.

Kniha Pád andělů v seznamech

v Mé knihovně193x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Susan Ee
americká