Percy Jackson a egyptští mágové přehled

Percy Jackson a egyptští mágové
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515545/bmid_percy-jackson-a-egyptsti-magove-i2R-515545.jpg 4 77 77

Percy Jackson série

Tři bonusové dobrodružné příběhy ze světa mágů a polobohů. První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos. Záhadní tvorové se zjevují na místech, kde by je nikdo nečekal, a polobohové musejí spojit síly s mágy. Ve víru boje za pomoci božského bronzu a zářících hieroglyfů si hrdinové uvědomí, že toho mají hodně společného – a jsou silnější, než by čekali. Bude to však stačit k porážce nepřítele, který s ďábelskými úmysly mísí řecká a egyptská zaklínadla?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)

Demigods & Magicians: Percy and Annabeth Meet the Kanes, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Percy Jackson a egyptští mágové. Přihlašte se a napište ho.

HockeyGirl
06.09.2024 3 z 5

Jelikož jsem tuhle knížku četla během těhotenství a po porodu, trvalo mi chvilku déle, než jsem ji přečetla. I proto jsem chtěla číst něco tenkého, abych se s tím nemusela vláčet do porodnice. Stejně jsem tam měla myšlenky na čtení jen velmi málo. Knížka se mi líbila, ale radši mám příběh jen se samostatným Percym. Tady jsou příběhy kombinací z Percyho, který spolu s Annabeth potká sourozence Kaneovi. Trochu slabší čtení, ale aspoň nebyla knížka tak dlouhá.

MaxíkD.
04.07.2024 5 z 5

Super knížka! Po přečtení 5 dílů Percyho Jacksona se mi dostala do rukou tato kniha. Nejspíš by se mi k tomu hodilo mít přečtenou Kroniku Cartera Kanea, ale i tak se to dalo v pohodě číst. Hodně zajímavé. Kniha je rozdělená na tři bonusy, dohromady to ale dává jednu povídku. Zvláštní bylo, že první bonus vypráví Carter Kane, druhý je příběh Annabeth a Sadie, a třetí bonus je z pohledu Percyho. Jinak opravdu doporučuji, hezká oddechová knížka.

zirafinec
13.06.2024 5 z 5

Jak já miluju Riordanovy knihy! Jsem neskutečně ráda, že už nám to vyšlo i v češtině a já si tak mohu užít každý vtip, který v knize najdu (a že jich tam je), což se mi v angličtině tak snadno nepodaří. Jestliže znáte obě dvě série, na co ještě čekáte? Přečtěte si to! Slibuji vám, litovat nebudete.

Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)

23.04.2023

Kniha Percy Jackson a egyptští mágové v seznamech