Perleťový talisman přehled
Ann Maxwell
Christy, módní novinářka, vede v New Yorku spokojený život. Jeden zoufalý telefonát způsobí, že se vydá do záhadami opředeného Rudého kaňonu. Její sestra Jo, slavná modelka, zase už totiž lítá ve velkém průšvihu. Když Christy dorazí na místo, kupodivu není po její sestře ani stopy. Sama se najednou ocitne ve světě nebezpečných tajemství. Jediným spojencem je zneuznaný archeolog Cain. Ale co když k nepřátelům patří i on.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
The Secret Sister, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perleťový talisman. Přihlašte se a napište ho.
Za trošku pomalejší a váhavý začátek nedávám plný počet. Ale jinak ten příběh je skvělý, skvělá ukázka, jak dokáže i blízký příbuzný zneužívat a trápit ostatní, a přitom se ještě stavět do pozice ublížených.
Christy se nezdá, ale je to velmi životně odolná žena. Cain - mužský, který klame tělem. Ale když ti dva pochopí, že jsou na tom stejně a spojí své síly, nepřítel se snaží marně je zničit.
Hezké čtení, a přitom se dozvíte plno zajímavého o jednom americkém domorodém kmeni.
Kniha Perleťový talisman v seznamech
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Opět pěkný dobrodružný příběh s romantikou. A zase jsem se něčemu přiučila,knihy této autorky mě v podstatě nutí vyhledat si to o čem píše. Ať už je to ztracená civilizace,jako tady nebo něco z geologie,havajské tance apod.