Případ svorných sester / Případ záhadné zpronevěry přehled
Erle Stanley Gardner
![Případ svorných sester / Případ záhadné zpronevěry Případ svorných sester / Případ záhadné zpronevěry](https://www.databazeknih.cz/img/books/67_/67985/pripad-svornych-sester-pripad-zahadne-zpronevery-67985.jpg?v=1298834186)
Perry Mason série
Právník Perry Mason znovu zasahuje do nejasných případů své právní praxe. Další z řady klasických „gardnerovek".
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1999 , Saga (Praha)Originální název:
The Case of the Duplicate Daughter / The Case of the Fabulous Fake
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ svorných sester / Případ záhadné zpronevěry. Přihlašte se a napište ho.
![surikata246 surikata246](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/229581/m_surikata246-ty5.jpg?v=1570309714)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knížka se mi líbila i když na rozdíl od ostatních knih s Perrym Masonem má poněkud slabší zápletku, ale to už tak někdy bývá.
![konicekbily konicekbily](https://www.databazeknih.cz/img/users/79_/79566/m_79566-sv6.jpg?v=1518702644)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Druhý příběh mi připadal lepší než první. Je to normální Perry pro znalce autorova díla. Průměr,nic zvláštního..
Kniha Případ svorných sester / Případ záhadné zpronevěry v seznamech
v Mé knihovně | 39x |
1976 | ![]() |
1974 | ![]() |
1984 | ![]() |
2000 | ![]() |
1968 | ![]() |
Oba dva příběhy jsou dobré.Klasické zápletky a slavná trojka Perry Mason,Drake a Stella jede jako rychlík.Jenom ten překlad se mi zdál o něco slabší.Jinak to bylo podle mne dobré.