Případ zděšené servírky přehled
Erle Stanley Gardner
Perry Mason série
Advokát Mason řeší případ servírky Kit, které pomáhá čelit obvinění z krádeže stodolarové bankovky a pokusu o vraždu.
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1999 , BránaOriginální název:
The case of the worried waitress, 1966
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ zděšené servírky. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Případ zděšené servírky nemá nic společného se servírkou, ale s majetkem její tety. Los Angeleský advokát Perry Mason autora Erle Stanley Gardnera se v případu zorientuje rychleji a lépe než policie, soud a všichni ostatní.
P.S. To jsou řádky o příběhu.
Příběh se příliš neliší od ostatních případů Perryho Masona. Opět ženy v nesnázích, pod palbou zlých lidí, kteří je chtějí připravit o peníze nebo život. Advokát se svojí neskutečnou představivostí a předvídavostí však nastraží svoje pastičky, a jak to dopadne je nasnadě. Jednoduché čtení někam do čekárny u zubaře.
Kniha Případ zděšené servírky v seznamech
1976 | 3x Doug Selby |
1974 | Jako obhájce: Perry Mason |
1984 | Třikrát v roli obhájce Perry Mason |
2000 | Případ vrahovy nevěsty |
1968 | 3x Perry Mason |
Další příjemná detektivka, kde jde o ukradené prachy. Do soudní síně se dostaneme tentokrát docela málo. Gardner je prostě v detektivkách opravdový klasik s dobrou stavbou příběhu a s lehkým humorem. Je na nich poznat, že dříve pracoval jako právník.