Perunova krev I přehled

Perunova krev I
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223008/bmid_perunova-krev-i-91Y-223008.png 4 884 884

Perunova krev série

1. díl >

Sebevražední teroristé, bomby v hrncích i pytlících od mouky, miny, které mohou být nastraženy kdekoliv, rakety přilétající odkudkoliv a islamisté toužící po trofeji s vlaječkou NATO na uniformě. To všechno byl čajový dýchánek proti tomu, co na Martina Fridricha čeká v Praze. Akce, která měla vydělat dost peněz pro partu afghánských veteránů, se zvrtne a diamanty milionové hodnoty mizí v rukou neznámých útočníků, z nichž každý je silnější a nebezpečnější než rota mudžáhedínů. Jenže tady jde o miliony, jasný? Je třeba povolat do zbraně staré přátele a získat kořist zpět. Ať si je v tom třeba magie, tlupa vlkodlaků nebo někdo mnohem, mnohem mocnější.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perunova krev I. Přihlašte se a napište ho.

slasherko
07.11.2024 5 z 5

Najlepší Kotleta :) fakticky

Rousax
25.10.2024 3 z 5

První začnu s tím, že je to typická Kotletovina. Což my fanoušci žánru bereme jako pochvalu, takže jestli váháš tak mazej do knihkupectví.

Pro ty ostatní co čtou dále.
Z počátku se děj vleče a několikrát jsem v průběhu dal pauzu. Nicmene pak se dej rozjede a zacne to byt proste typická Kotletovina. Sex, prachy, Praha, krev a oplacane holky.
Konec je otevřený, což značí jedine. Dopisuju komentář a jdu se ponořit do druhé části.

MoireDeTardis
16.09.2024 4 z 5

Přechod z Bratrstva krve přímo na Perunovu krev byl těžkej. Nejen že se nám opakuji slovanská božstva, ale hned na začátku jsme měli hezkou blondýnu s obklopenou vůní fialek, co je podle všeho nezranitelná... Veronika jak vyšitá :D chvíli trvalo zjistit, vo co go a co je to za ty tvory - a tentokrát žádní upíři. Příběh velmi brzo zaujme a nepustí až do konce. A ten je samozřejmě otevřenej, takže... plán je jasnej :D

Kniha Perunova krev I v seznamech

v Přečtených1 340x