Perunova krev II. přehled

Perunova krev II.
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204194/bmid_perunova-krev-ii-jQN-204194.png 4 799 799

Perunova krev série

< 2. díl

Druhá část nového dvoudílného románu Františka Kotlety, v němž nechybí typické ingredience pro nejkontroverznějšího autora současné tuzemské fantastiky: brutalita, sex a nadsázka. Ve světě dávných bohů to vře. Objevil se totiž ztracený mocný artefakt a ta, která jej získala, má s ním velké plány. Ne, takové, jako by měla matka Tereza, spíš Amin, řezník z Ugandy. Je tady ale jeden muž. Voják, zrazený a zabitý, přesto kupodivu stále živý a plný touhy si to vyřídit s každým bohem, který se mu postaví do cesty. Nejdřív ale musí zjistit, proč přežil místo toho, aby hnil na břehu řeky okusován potkany. A pak? Pak už jen musí najít nejvyššího z bohů, který se, podle zlovolné šeptandy, dal na křesťanství. Bez jeho pomoci totiž novou vládkyni bohů nikdy neporazí. A Ježíšek se bude zlobit. František Kotleta dokončuje svou divokou jízdu slovanským panteonem za řevu pistolí, vytí vlkodlaků a svištění chladných zbraní. První vydání.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Perunova krev II.. Přihlašte se a napište ho.

Rousax
16.11.2024 5 z 5

Perunova krev, je jako dobre víno. Musí dozrát. V tomto případě metaforicky, neboť co postrádal za me první díl, tak dohnal díl druhý a je to pecka!

Knížky samy o sobě funguji jen tak na půl, ale dohromady je to dobré čtivo.
První kniha je takový prequel na 300strankach a druhá kniha je to gró a finish.

Doporučuji číst hned za sebou

slasherko
09.11.2024 4 z 5

Horšie ako prvá časť. Za mňa príliš akčné a menej humoru, aké stále je to lepší Franta :)

Lukáš987
04.09.2024 4 z 5

Veles, Chors, Perun, Černobog, Dažbog...Bohové musejí být šílení... Ne to není film z roku 1980 ale druhé a ještě šílenější, akčnější, drzejší pokračování prvního dílu Perunovi krve. Osud má někdy své cesty, ať se mu bráníte jak chcete a u cesty Martina Fridricha to platí dvojnásob. Kotletův smysl pro humor, lásku, které je tady taky dost. Nábojů, které tady nepřátelům nafluše škorpíkem do xichtu je tu takové množství, že bude mít opět Chuck Norris problémy počítat. Bohové tu nemají slitování a někteří z nich jsou dokonce kazi$uci...Kdyby se hrálo na skóre bude větší než ve filmu Total Recall, Robocop a Nejkrvavějším filmu všech dob . Během své cesty vás vezme z Prahy přes Německo na Šumavu, kam se Kotletovka fantasy mystika parádně hodí. Prostě pořádná Kotletovská destruktivní práce.

Kniha Perunova krev II. v seznamech

v Přečtených1 228x