Pěstujeme ve městě - Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady přehled

Pěstujeme ve městě - Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406139/bmid_pestujeme-spolu-komunitni-zahrady-a-hdS-406139.jpg 3 8 8

Bydlíte ve městě a chcete do něj dostat přírodu? Chcete poznat svoje sousedy, potkávat se s nimi nejen na ulici a postrádáte příjemný venkovní obytný prostor? Pak pro vás máme praktickou knížku, která vás provede teorií i praxí zakládání sousedských záhonků nebo i celých komunitních zahrad. Záhonky i zahrady mohou vzkvétat i ve městě, stačí vědět, jak na to. A je jedno, jestli vyrostou na veřejném prostranství, ve vnitroblocích, u školy nebo třeba na střeše, tipy máme pro všechny. Začneme desaterem, ať víte, na co se máte připravit, a pak už se pustíme do konkrétního návodu. O svoje zkušenosti se podělíme nejen my, ale také další komunitní zahradníci, inspiraci přineseme i ze zahraničí, kde to kvete jedna radost. Přinášíme tipy prověřené nejen naší praxí. A návod dostanou i ti, kdo si chtějí vypěstovat jen malou balkonovou zahrádku nebo osadit předzahrádku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pěstujeme ve městě - Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

angloumene
28.07.2023 2 z 5

Pokud by název zněl třeba 'Jak na komunitní zahrady', bylo by mé hodnocení někde na 4 *. Jenže takhle se ke mně dostal takový zajíc v pytly. Pěstovat ve městě chci, ale ne na komunitní zahradě. Natož abych ji zakládala... Pro mě tedy zcela zbytečná koupě.

Sandalkar
15.06.2022 4 z 5

Moc uzitecnych tipu pro moderniho rostlinomila se tam nenajde(3/5), jako kucharka pro zalozeni komunitni zahrady vcetne ne-sexy temat typu povoleni, pravidel zahrady.. poslouzi vyborne (5/5).

Nadherne ilustrace, jen jsem kdovi proc cekala neco jineho.


roso.mak
20.03.2022 3 z 5

Zelené balkony mě zajimaly nejvíce a o nich je tam ale fakt prd. Je to zaměřeno hlavně na komunitní zahrady, aneb nic není víc hippster než vyvýšený záhon.

Ale jsou tam pěkné obrázky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pěstujeme ve městě - Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady v seznamech

v Přečtených8x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x