Bastiano Romano přehled

Bastiano Romano
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546055/bmid_bastiano-romano.jpg 4 21 21

Pět syndikátů série

< 3. díl

Ariana De Luca Pokud s tím nebudete mít nic společného, budete se moci podívat, jaké to je. Dala bych výpověď v práci. Moje povinnost. Můj život. Ale to jsem neudělala. A tak jsem se zamilovala do Bastiana Romana. Můj nový šéf. Nepřítel mé krve. Muž, který je stejně talentovaný jako zabiják jako v posteli. Krásná, stinná zrádkyně v luxusních značkových oblecích a zlým úsměvem. Je šéfem vymahačů zločineckého syndikátu Romano. Ano? Jsem tajný agent FBI. * * * Bastiano Romano Kdybych kdy věděl, kdo to je, možná bych zůstal stranou. Zůstal bych věrný své rodině. Moje povinnost. Můj život. Ale to jsem neudělal. A tak jsem se zamiloval do Ariany De Luca. Dočasná pomoc. Zatracený De Luca. Žena, která je stejně talentovaná jako špiónka jako v posteli. Krásná, stinná zrádkyně s jazykem ostřejším než biče. Je dcerou mafiánského bosse zločineckého syndikátu De Luca. Ano? Jsem Romano šlechta.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red

Bastiano Romano

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bastiano Romano. Přihlašte se a napište ho.

Moniska2410
včera 5 z 5

Tenhle díl je pro mě zatím úplně nejlepší. První byl dobrý, druhý mě trochu nudil, ale ten třetí......no páni .

Bastiano Romano se narodil se stříbrnou lžičku v puse, studoval na prestižních školách a řídí oblíbenou restauraci vlastněnou Asherem Blackem. Kdysi miloval a když chtěl udělat ten zásadní krok, přišla zrada a on si kolem sebe vybudoval zeď.

Nikdy si ale pořádně neuvědomil co mu v životě chybí, dokavaď nenajal sexy barmanku.

Ariana De Luca nikdy neměla na růžích ustláno, po smrti své matky jí vychovávala teta, která o to ale úplně nestála. Ona to ale dotáhla až na agentku FBI, pracuje hlavně v utajení a tak se dostane do restaurace L'Oscurità jako barmanka.

Co se asi tak může pokazit ??? Že by se zamilovala do svého šéfa a co když i ona jemu není lhostejná. Může odejít od FBI a zůstat s mafiánem. Jenže její příjemní není ve světě mafie neznámé a to může s kartami pěkně zamíchat.

Chemie byla skvělá, jiskření žhavé a spice scény fantastické.

Příběh je vyprávěn z pohledu obou hlavních hrdinů, to v těchto příbězích vždy ráda vidím, protože vidět jim do hlavy je prostě topka.

Před každou kapitolou je vždy krásný citát.

,,První povinností lásky je naslouchat, zatímco poslední povinnosti lásky je odpouštět."

Vaiolet
26.01.2025 2 z 5

Tento díl mi vůbec nesedl. Nedokázala jsem se začíst. Bastianovi a Arianě jejich vzplanutí lásky na začátku nejde vůbec věřit. Zápletka nic moc a nejvíc mi vadilo, ze se kniha časově odehrává stejně jako díl s Niccolem, takže čtenář vlastně ví jak část ohledně Vince dopadne, takže jsem to hodně přeskakovala.
Za mě je tohle úplně nejslabší díl cele série.

monika0181
15.01.2025 4.5 z 5

S každým dalším dílem mě série víc a víc baví. Už mi neskáčou ty poplašné zprávy hlavě, zvykla jsem si na styl autorky.
Jediné co mi nesedí, jak se z každého mafiánského hrdiny stává najednou "hodný a spořádaný občan".
Ale kniha mě bavila a já jistě půjdu do dalšího dílu, užila jsem si ji.

Kniha Bastiano Romano v seznamech

v Mé knihovně53x