Pět vůní našeho příběhu přehled

Pět vůní našeho příběhu
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481198/bmid_pet-vuni-naseho-pribehu-N9z-481198.jpg 4 21 21

Literární koučka Charlotta přišla vlivem traumatu o čich a zhroutil se jí celý svět i manželství. Přesto pomáhá slavnému spisovateli Pierru-Emanueli s jeho novým románem, který mu má získat zpět milovanou ženu – jeho originální součástí mají být záložky s vůněmi, připomínající jejich společné vzácné chvíle. Dokážou vůně probudit lásku a nový život?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

Les 5 parfums de notre histoire, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pět vůní našeho příběhu. Přihlašte se a napište ho.

Ludmila91
27.08.2024 5 z 5

Mě se kniha moc líbila

Marie56
07.05.2024 4 z 5

Knihu jsem vzala do ruky vlastně kvůli obálce ... nelituji a doporučuji. Tři hlavní postavy, každá z nich s jiným životním příběhem. Jejich propojení přináší zajímavé a neotřelé téma. Za ty dva večery kniha určitě stojí.

TheMelorry
18.06.2022 4 z 5

Nevěděla jsem, co od knihy čekat, a o to víc jsem byla překvapená. Téma související se ztrátou čichu a celkově čichovou pamětí je opravdu velmi zajímavé a neobvyklé. Sama mám mnoho vůní spojených s určitými vzpomínkami a situacemi.
Klidně bych se přikláněla i k podrobnějšímu rozpracování příběh.

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

Kniha Pět vůní našeho příběhu v seznamech

Autorovy knížky

Laure Margerand