Péťa a kostlivec přehled
Eva Brenckert
Péťa poprvé přespí u Eliáše. Dívají se na napínavý, hodně strašidelný film. Eliáš spí, ale Péťa nemůže usnout. Eliášův pokoj mu ve tmě připadá jiný a neznámý. A neschovává se náhodou něco hrozného za záclonou? Péťa a kostlivec je první kniha o veselém přemýšlivém Péťovi, která potěší nejen začínající čtenáře! Péťa a kostlivec je první kniha o veselém přemýšlivém Péťovi. Knížky o něm se hodí pro děti, jež se začínají učit číst nebo čtení právě pro sebe objevily. V krátkých příbězích poznávají děti i dospělí každodenní prostředí, známé situace a pocity.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2012 , Albatros (ČR)Originální název:
Petter och skelettet
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Péťa a kostlivec. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi dostala do ruk náhodou jako "přestupní stanice" pro synovce. Přečetla jsem ji synkovi. Velmi jednoduchý příběh s velkými písmeny pro začínající malé čtenáře.
Příběh mohl být ve své druhé polovině více rozvinut, ale viděla bych to jako vhodné na první čtení.
Kniha Péťa a kostlivec v seznamech
2012 | Péťa a kostlivec |
2013 | Péťa je zamilovaný |
2012 | Péťa sviští ze svahu |
2013 | Péťa ve škole |
Vhodné pro předčítání předškolákům nebo i samostatné čtení začínajícím čtenářům.
Příběh syna i mě bavil a byla to taková jednohubka před spaním.