Musíš mě zabít přehled
Eva Kačírková
Milionář Gregor zemře při havárii svého porsche na lesní cestě. Vzápětí dorazí na místo nehody jeho mladá žena Mimi v autě řízeném Davidem Braunem, zaměstnaným u Gregorových jako správce jejich vozů. Velmi brzo se tam objeví také poručík Petr Bort. Co tak rychle přivedlo kriminalistu k pouhé dopravní nehodě? Proč Mimi spěchala za manželem na chatu, kde měl nerušeně pracovat se svým společníkem JUDr. Hodrem? Mluví advokát pravdu o tom, co se tam toho večera událo? Na tyto otázky se nenabízí jednoduché odpovědi. Skutečnost se snaží zjistit jak poručík Bort, tak i David Braun, donucený k tomu okolnostmi. Vinou jeho samostatné aktivity totiž dojde k dalšímu úmrtí, které je, na rozdíl od stále zcela neobjasněné Gregorovy autohavárie, jasnou vraždou...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Musíš mě zabít. Přihlašte se a napište ho.
Původní česká detektivka je série která má pěkné knihy a knihy slabší. Tato kniha patří mezi ty slabší a dost nezáživné. Docela jsem se přemáhal abych to dočetl.
Kniha Musíš mě zabít v seznamech
2006 | Dívka v zrcadle |
1989 | Masožravé rostliny |
1985 | Povídky s tajemstvím |
1991 | Smrt nechodí pěšky |
2007 | Musíš mě zabít |
Třetí kniha z této série, kterou jsem přečetl v očekávání, že dojde ke zlepšení, ale opět jsem se dočkal jen podprůměrné detektivky bez poutavé zápletky, patřičného napětí a závěr rovněž nic moc, prostě šedivá nuda.