Získej mě přehled
Stacey Kennedy
Nessa Haleová je zoufalá romantička. Ronan Crawford je bývalý voják, který stále bojuje s démony minulosti. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Jen Nessa ale může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje.
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Take Me, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Získej mě. Přihlašte se a napište ho.
I jednohubka je velká proti tomuto dílu. Nedá se říct ani, že je to oddechovka, protože než se nadechnete, jste na konci.
Velká škoda Klub Phoenix jsem měla ráda, ale tady to už opravdu ztrácí silně dech. Délka, zápletka, chemie .... vše se pomalu vytrácí.
Už je to psáno na sílu a ztrácí to veškerou energii, co to mělo.
Pro upřesnění, hodnotím 3,5*.
Jsem moc ráda, že jsem se prostřednictvím této knihy mohla do prostředí Phoenixu zase vrátit. Příběh jsem slupla jako malinu a stránky mi zmizely tak rychle pod rukama, že jsem to ani nestihla postřehnout. Autorce se nedá upřít, že píše extrémně čtivě. Setkání s další dvojící mě bavilo, i když se mi nedostala tak hluboko pod kůži jako ty předchozí. Žhavé scény dohromady s prostředím klubu se povedly. Moc se mi líbí, že se sem autorka snažila opět propašovat přesah pomocí vážnějších témat, která se tu objevují – trauma z dětství, vážná nemoc, sexuální napadení,… Jako mínus vidím to, že se v tomto díle stalo všechno hrozně rychle – mluvím hlavně o zápletce. Ta potenciál měla, ale příliš brzy a naprosto bez komplikací se vyřešila. Jinak už se ale na pokračování těším! Tohle by pro vás měla být jasná volba, pokud hledáte peprnější sérii, u které se rozhodně nebudete nudit.
Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)
11.02.2024
Kniha Získej mě v seznamech
Nebudu šetrná, tohle je prostě propadák. Přečetla jsem to v podstatě jenom proto, abych měla dokončenou sérii. Jinak to bylo docela odbytý. Myslím, že to měli větší potenciál.