Nano přehled
Robin Cook
Pia Grazdaniová série
< 2. díl
Pia Grazdaniová, hrdinka předchozího thrilleru Robina Cooka Pojistka smrti (Knižní klub, 2012), se přestěhovala z New Yorku do Colorada a nastoupila do Nano, špičkové společnosti zabývající se nanotechnologiemi.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nano. Přihlašte se a napište ho.
Všechny knihy od pana Cooka jsou čtivé,pěkně napsané a příběh má spád a švih. Přečetla jsem všechny, i když jsou na jedno brdo, ale jsou jako droga. Musela jsem číst další a další a další dokud jsem je všechny nezdolala. Ale nelituji. Bylo to opravdu pěkné čtení. Občas celkem mrazivé a kolikrát jsem si říkala, zda všechno to zlo, mamon a nelidskost a nedůstojnost, těm záškodníkům stojí za to, aby bylo zničeno tolik životů, rodin a dobré pověsti. A svědomí? to zřejmě ti prevíti ani neví, co je. V Cookových knihách je barvitě vše popsáno a bohužel se to děje i v reálném životě a světě. Ne každý ctí lidské hodnoty a bohužel pro spoustu lidí peníze, pohodlný život a kariéra nesmrdí. Bohužel dobří a poctiví lékaři a lidé,kterým lékařská etika něco říká jsou pronásledováni a usiluje se jim o život. Hlavně aby nezhatili plány těm padouchům. Ale milovníkům tohoto žánru není třeba dalších komentářů. Ti sami nejlépe ví, jaká četba je ta pravá.
Už jsem četla i lepší knížky od Robina Cooka. Jako pozitivum - má to spád a je to čtivé.
Kniha Nano v seznamech
americká literatura thrillery nanotechnologie lékařské thrillery
2006 | Invaze z galaxie |
2008 | Kóma |
2006 | Infekce |
1998 | Blízký konec |
1995 | Známky života |
Za mě slabota, nevtáhlo mě to, spád ani napětí žádné, do čtení jsem se nutila. Děj vázl, příběh se ke konci nerozvíjel a vsuvka s Piiným otcem v podstatě zbytečná.