Nano přehled
Robin Cook
Pia Grazdaniová série
< 2. díl
Po búrlivom roku,v ktorom budúcej lekárke Pii Grazdaniovej zavraždili mentora a do jej života zrazu vstúpil otec,sa Pia rozhodla oddýchnuť si od ďalšieho štúdia a odísť z New Yorku.Zaujme ju sľubne sa rozvíjajúca oblasť medicínskeho výskumu a preto sa zamestná v spoločnosti Nano-ide o podnik zaoberajúci sa modernou sférou-nanotechnologoiu.Pia si uvedomí,že areál spoločnosti je tajomne miesto,kde sa odohrávajú záhadne udalosti ako je náhle oživenie ázijského bežca alebo cyklistu,ktorí javili známky úplného zlyhania organizmu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nano. Přihlašte se a napište ho.
Všechny knihy od pana Cooka jsou čtivé,pěkně napsané a příběh má spád a švih. Přečetla jsem všechny, i když jsou na jedno brdo, ale jsou jako droga. Musela jsem číst další a další a další dokud jsem je všechny nezdolala. Ale nelituji. Bylo to opravdu pěkné čtení. Občas celkem mrazivé a kolikrát jsem si říkala, zda všechno to zlo, mamon a nelidskost a nedůstojnost, těm záškodníkům stojí za to, aby bylo zničeno tolik životů, rodin a dobré pověsti. A svědomí? to zřejmě ti prevíti ani neví, co je. V Cookových knihách je barvitě vše popsáno a bohužel se to děje i v reálném životě a světě. Ne každý ctí lidské hodnoty a bohužel pro spoustu lidí peníze, pohodlný život a kariéra nesmrdí. Bohužel dobří a poctiví lékaři a lidé,kterým lékařská etika něco říká jsou pronásledováni a usiluje se jim o život. Hlavně aby nezhatili plány těm padouchům. Ale milovníkům tohoto žánru není třeba dalších komentářů. Ti sami nejlépe ví, jaká četba je ta pravá.
Už jsem četla i lepší knížky od Robina Cooka. Jako pozitivum - má to spád a je to čtivé.
Kniha Nano v seznamech
americká literatura thrillery nanotechnologie lékařské thrillery
2006 | Invaze z galaxie |
2008 | Kóma |
2006 | Infekce |
1998 | Blízký konec |
1995 | Známky života |
Za mě slabota, nevtáhlo mě to, spád ani napětí žádné, do čtení jsem se nutila. Děj vázl, příběh se ke konci nerozvíjel a vsuvka s Piiným otcem v podstatě zbytečná.