Piesňoslová přehled

nehodnoceno
Piesňoslová
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230364/piesnoslova-230364.jpg 0 0 0

Kniha Piesňoslová je súbor textov piesní Miroslava Švického, ktoré vyšli na nosičoch alebo ktoré ľudia poznajú zo živých vystúpení Miroslava Švického (umeleckým menom Žiarislav) a jeho hudobnej skupiny Bytosti. Kniha obsahuje asi stovku piesní, obohatenú o fotografie z prírody a podujatí, zameraných na pôvodnú kultúru.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Piesňoslová. Přihlašte se a napište ho.

Zatím zde není žádný komentář.

CHVÁLA ZA NOVÝ DEŇ chvála za nový deň chvála za nové ráno chvála za vtačí spev chvála za každé áno chvála za nový deň chvála za novú živu chvála aj za plný dych chvála za každú chvíľu chvála za nový deň chvála za nové svetlo bohdaj aby novú silu do duše nám vnieslo chvála za nový deň chvála za novú pieseň chvála za cestu necestu chvála za jar i jeseň. ó chvála ó chvála ó chvála za nový deň

Kniha Piesňoslová v seznamech

hudba novopohanství poezie písňové texty

Miroslav Švický
slovenská, 1967