Netušená láska přehled

Netušená láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153414/netusena-laska-153414.jpg 4 25 25

Růžová kolekce série

< 3. díl >

Když se John Chester dozvídá, že jeho strýc náhle zemřel a odkázal mu titul vévody a zároveň zchátralé panství, rozhodne se vrátit do Anglie. V tu chvíli už ví, že se jeho život změní – netuší však, jak moc. Gina Wilsonová ztělesňuje vše, co ho na ženách odpuzuje – je nezávislá, sebevědomá, vzdělaná a vždy připravená mu oponovat. Její nápady ohledně renovace hradu jsou však velice chytré a John zjišťuje, že se bez její pomoci neobejde. A čím více času spolu tráví, tím jasněji si uvědomuje, jak je krásná, chytrá a zábavná. Jenže Gina je podle všeho zamilovaná do jiného muže… a Johnovi navíc navrhne, aby svou tíživou finanční situaci vyřešil sňatkem s její bohatou spolužačkou. Získá John lásku své vyvolené? Jenže když půjde za hlasem svého srdce, bude muset peníze získat jinak… ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Netušená láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

janqa410
24.06.2020 4 z 5

(SPOILER) Velmi krátké milostné vzplanutí, ale to pouze do počtu stran. Příběh a jeho průběh, načasování, tím jak se děj vyvíjel - skvělé, odpočinkové čtení, napsáno přesně tak, jak má román vypadat. Gina od první chvíle padla Johnovi do oka a to i přesto, že to byl zpočátku takový cynik, bylo naprosto zřejmé. Hlavní zápletka, snaha o zachránění hradu mě velmi bavila, ale nesobeckost a starost nejen bohaté Giny, ale také těch "zbloudilých oveček", to byla v dnešní sobecké a bezohledné době, opravdová radost pro oko.

Barbora H
19.01.2017 1 z 5

Nemastné, neslané...


MinaHawke
25.10.2015 5 z 5

Je pravda, že je to psané jiným stylem než jak psala Barbara Cartlandová, ale i tak se mi kniha líbila. Příběh mě bavil, dokázala jsem se do něho vžít. Takže si myslím, že alespoň pro mě kniha svůj účel splnila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Netušená láska v seznamech

v Přečtených43x
v Doporučených3x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x