V přestrojení přehled
Barbara Cartland
Růžová kolekce série
Shana, krásná dcera lorda Hallama, žije se svým otcem na venkově, kde ještě ani nebyla uvedena do společnosti. Jednoho dne musí její otec odcestovat a požádá Shanu, aby místo něj vyřídila pochůzku. Dívka tedy zamíří do místního hostince, kde je vše vzhůru nohama. Hostinská onemocněla a její manžel sám nezvládá přípravu hostiny pro lorda Kilbrooka. Shana si obleče zástěru a v přestrojení nejenom uvaří, ale také hosty obslouží. Ve stejném hostinci později vyslechne dva italské zloděje, jak se domlouvají, že lorda Kilbrooka okradou o rodinné cennosti. Uposlechne Shana volání povinnosti a dokáže lorda varovat? A jaké dobrodružství ji čeká poté? Dokáží společně s lordem Kilbrookem čelit nebezpečí a uvědomí si včas, co k sobě cítí?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Journey to Love, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V přestrojení. Přihlašte se a napište ho.
Knížka se mi líbila, ale Shana byla ale podle mě vcelku nevýrazná, což by se od hlavní postavy očekávalo, ovšem jinak poutavý příběh klasické romantické knížky na dlouhé večery splňuje a mě se velmi líbila.
Knižní novinky (14. týden)
31.03.2019
Kniha V přestrojení v seznamech
2009 | Srdce v sázce |
1992 | Sissi - Soukromý život Alžběty, císařovny rakouské |
2002 | Nádherná svatba |
2003 | Krása není všechno |
2020 | Bezcitný hrabě |
Začátek vypadal slibně, ale poté to bylo na můj vkus uspěchané a příliš mnoho náhod.