Písečná bouře přehled
James Rollins (p)
Sigma Force série
1. díl >
Tajemství pohřbená v písku.
Literatura světová Thrillery Fantasy
Vydáno: 2017 , BookmediaOriginální název:
Sandstorm, 2004
Interpreti: Jiří Schwarz
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Písečná bouře. Přihlašte se a napište ho.
Kdo chová v oblibě dobrodružné příběhy s historickým pozadím ve stylu Indiana Jonese, ten si v téhle sérii nejspíš přijde na své. Písečná bouře je napínavou výpravou do Ománské pouště za mytologickým příběhem královny ze Sáby, ve které nechybí nebezpečí, nadpřirozeno a řada historických odkazů. Dobrý začátek velmi slibné série.
Příběhy Sigma Force jsou taková pohádka pro dospělé. Vždycky přivedou čtenáře do zajímavých končin, které propojí s nějakou historickou či technickou zajímavostí, neustálými zvraty jej udržují v napětí od první do poslední stránky, aby nakonec dobro vždycky zvítězilo nad zlem, byť někdy za cenu hodně bolestných ztrát. Jednoduše jde vždy o super čtení na dovolenou.
Tento konkrétní příběh - první ze série - pojednává nejen o ztraceném pradávném městě, ale řeší i téma antihmoty, takže čtenář v této knize najde nejen zábavu a napětí, ale i ponaučení. První příběh, který mě přiměl pořídit si všechny díly z této série. Určitě stojí za přečtení.
Kniha Písečná bouře v seznamech
v Přečtených | 1 001x |
2008 | Amazonie |
2013 | Krvavé evangelium |
2006 | Mapa z kostí |
2007 | Černý řád |
2008 | Jidášův kmen |
Na mě to bylo trochu moc. V knize je z každého žánru něco, takový mix, že mě to nebavilo.
Měla jsem jako audioknihu a musela jsem se nutit, abych vůbec poslouchala.