Píseň stínů přehled

Píseň stínů
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425454/bmid_pisen-stinu-tKs-425454.jpg 4 64 64

Charlie Parker série

< 13. díl >

Soukromý detektiv Charlie Parker se zotavuje z těžkého zranění, ale přesto se podílí na vyšetřování dalšího případu. Rekonvalescence ho přivádí do zdánlivě poklidného městečka v Maine, kde se spřátelí s Ruth Winterovou. Jenže Ruth má svá tajemství a před někým se skrývá. A tak Parker opět riskuje život ve snaze ochránit ženu, kterou sotva zná. Ženu, jež se ho bojí téměř stejně, jako se on obává toho, co si přichází pro ni. Tentokrát se detektiv Parker střetává s temnými silami, jejichž kořeny sahají až do nacistického koncentračního tábora během druhé větové války. Jeho nepřátelé se domnívají, že je bezbranný. Vystrašený. Osamělý. Ale jsou na omylu. Parker se vůbec nebojí a vůbec není sám. Protože něco vyvstává z temnoty stínů...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

A Song of Shadows, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Píseň stínů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (26)

Kortez
11.06.2024 4 z 5

Tématika stíhání válečných zločinců mě zajímá dlouhá léta a tak jsem sáhnul po tomto titulu. Byl jsem nakonec spokojen, i když se našla místa, kde jsem se tak trochu ztrácel ve jménech a samotných postavách.

Niu
29.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Jak to ten Connolly s tím Parkerem dělají? Jak se začtu, nemůžu přestat. Příběh se vrací do historie, do dějů a děsů druhé světové války. Jak čas běží, tak tohle téma nevyhlédávám, byť na střední jsem hltala vše, co tehdy probíhalo. Trochu jsem se bála, že čtení bude drhnout, ale ono ne. Byla tam spousta zajímavostí, co se táborů týká, toho, co se dělo za oponou. Na začátku jsem si říkala, ne, Charlie, to ne. Ale ke konci to byl přesně ten mstivý posel, jako by nasál čerstvou mízu. Musím se přiznat, že jsem čekala ledasco, ale ten zvrat na konci ani ne. Doporučuju.


jprst
21.10.2022 4 z 5

Další povedený autorův thriller tentokrát zaměřený na uprchlé nacistické zločince, kteří se skrývají pod falešnou identitou amerických důchodců. A ta trocha nadpřirozena, ostatně u autorových knih celkem obvyklá, příběhu neškodí, naopak do něj dobře zapadá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Píseň stínů v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce111x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit14x