Písně Karla Kryla od A do Ž přehled

Písně Karla Kryla od A do Ž
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203965/mid_pisne-karla-kryla-od-a-a-do-z-203965.jpg 5 21 21

Soubor zřejmě asi všech známých písní Karla Kryla. Texty písní a u každé písně i noty.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Písně Karla Kryla od A do Ž. Přihlašte se a napište ho.

lordchaos
19.03.2021 5 z 5

Vynikající počin! Kompletní noty, akordy i texty. Stačí vzít do ruky sladké dřevo..., ale ani klavír či flétna nezní špatně. Kdo miluje Kryla, ví, že v jeho tvorbě není špatných písní.

jprst
25.11.2020 5 z 5

Pro mě a blízké ročníky byl Kryl svým způsobem ikona, takže ani tato publikace nemůže v mé knihovně chybět. Jen to vyšlo poněkud později, většinu písní jsme s kamarády znali a zvládli z jiných zdrojů, ale i tak - dobrý vydavatelský počin.

n.ezn.amy
24.11.2020 5 z 5

Karel Kryl byl pro mě skvělý český básník, bard a písničkář. Jeho písně jsou nadčasové a i přesně sedí na dnešní dobu ať je to Demokracie či naprosto jedinečný Veličenstvo kat (Byl hrozný tento stát když musel jsi se dívat jak zakázali psát a zakázali zpívat a bylo jim to málo). Kdo umí hrát na španělku (což já bohužel neumím), tak u každé z písní jsou noty a je možné se jí naučit hrát. Kdo má rád písně Karla Kryla, tak tato kniha by mu v knihovně chybět neměla.

Kniha Písně Karla Kryla od A do Ž v seznamech

zpěvníky Karel Kryl, 1944-1994