Pitomec ve skříni aneb Manželé a milenci přehled
Oldřich Dudek
Manželské a milenecké peripetie v sobě nesou určitý znak práce v továrně na výbušniny. Nikdy nevíte, kdy to bouchne. Snad právě proto jsou manželské a milenecké vztahy stálým lákavým námětem spisovatelů a jejich čtenářů. Kniha Oldřicha Dudka je tvořena krátkými vtipnými povídkami a kresleným humorem na výše uvedené téma, které má nestárnoucí platnost.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pitomec ve skříni aneb Manželé a milenci. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mě ani moc nezaujala...už od první kapitoly jsem doufala, že se kniha změní nějak k lepšímu - že dál bude něco zajímavějšího :) vydržela jsem to 80 stránek a knihu odložila. Myslím, že ani žádný korektor knihu neviděl - je v ní spousta překlepů a chyb. Což moc lepšímu pocitu z knihy nepomůže. :)
Kniha Pitomec ve skříni aneb Manželé a milenci v seznamech
1999 | Marika tři roky s idolem |
2007 | Nevšední život, záhadná smrt Karla Svobody |
1998 | To jsem celý já |
1986 | Ljuba jako vystřižená |
2015 | Příhody rytíře Příhody v 21. století |
Krátké - prý podle anotace vtipné - povídky o manželských a mileneckých é vztazích, podle mě nic moc... prostě další zbytečně potištěný papír. Autorovi to nejspíš vydali kvůli jménu a tedy předpokládanému zisku. Anebo tento druh literatury není můj "šálek kávy".