Pixy přehled

Pixy
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24802/bmid_pixy-KGG-24802.jpg 4 82 82

Comics o našem světě a o onom světě a taky o různých pocitech mezi tím. Dozvíte se v něm humornou, inteligentní a nenásilnou formou odpovědi na spousty důležitých otázek, které se vám budou v životě velice hodit. Jak vznikají plastikoví lidé? Jak to chodí v Říši mrtvých? Kam se ztrácejí odstřelené domy? Co mají společného bazuky a cukrátka? Co se skrývá na zakrváceném vrcholku pyramidy IKEA? Proč nemohou peníze pít alkohol? Jak se šňupe budoucnost? Kolik stojí nové tělo? A hlavně: kdo pořád píše na obaly od mléka ty návody, jak správně a dobře žít??... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pixy. Přihlašte se a napište ho.

vojtech2887
25.08.2018 5 z 5

Geniální, kultovní, "úchylná" krásná a odporná, vtipná a smutná záležitost od Maxe.

MCGinger
16.08.2018 3 z 5

"Co to, sakra, bylo?", to byla moje první myšlenka po dočtení tohoto fantaskního, šíleného a zvráceně fascinujícího dílka. Asi budu muset někdy přečíst znovu a třeba přihodit hvězdičku, ale zaujalo mě to, to zas nemůžu popřít. Další -1* za styl kresby, který mi moc neseděl.

bertrand
08.12.2017 5 z 5

Neuchopitelné, nepopsatelné, a ve srovnání s běžnou komiksovou tvorbou naprosto originální (po nenásleduje B, ale XYZGEDF), tedy snadno zaměnitelné s genialitou. Nevhodné pro poslušné děti, oddané manželky, lampasáky, revizory a technické pracovníky v atomových elektrárnách (mohlo by je to rozrušit).

Kniha Pixy v seznamech

komiksy