Planeta je prga přehled

Planeta je prga
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479776/planeta-je-prgaXBmsCT-S02-.jpg 5 16 16

Fuj, to je svinčík! Princezna Prga stojí před nevídanou hrozbou – jsou tu hnusáci, neekologická monstra ničící naši planetu. Pomoz Prze, neohrožené bojovnici proti zlu, zatočit s hnusáky a ukaž, že ti záleží na tvém okolí. A proti komu budeš bojovat? Připrav se na Puchlana Smrdutého, Plastora Nezmara, Bordelnici Polétavou anebo Sušivce Pustinu. Nemusíš mít strach, můžeš kdykoliv nakouknout do supr čupr laboratoře, kde se dozvíš o hnusácích spoustu věcí – a hlavně co na ně platí. Taky s sebou můžeš vzít svoje kamarády, protože čím víc vás bude, tím lépe. Máme hezkou planetu, tak si ji chraňme! Zábavná publikace Planeta je prga vychází z divácky rekordně populárního projektu ČT :D a hravě seznamuje malé čtenáře s principy ekologie i s péčí o své okolí. A kdo ví, možná se z ní leccos zajímavého dozví i dospělí. Na tvorbě knihy se podíleli zkušený autor děl pro děti Petr Hauzírek a ilustrátor Daniel Špaček, známý nejen svou tvorbou vizuálního stylu Déčka.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Planeta je prga. Přihlašte se a napište ho.

changaj
18.04.2024 5 z 5

Nádherně výtvarně vyvedený, vtipný a srozumitelný ekologický průvodce pro děcka.

kikies
03.10.2022 4 z 5

Skvělá knížka, ideální jako doplněk k televizním spotům z loňského roku. Náš syn si hnusáky také oblíbil, ač bylo vidět, že se v něm odehrává trochu vnitřní zápas. Je mu 5 let a patří k těm bázlivějším, tudíž některé lehce hororově ztvárněné bojové princezny Prgy trochu déle rozdýchával. Ale celkově se mu to líbilo, byl rád, že se dozvěděl i něco, co v televizi nebylo a zaujala ho spousta ekologických témat. Za mě jde o super zpracování, vhodně, adekvátně, vtipně a srozumitelně. Snad jen pozor na ty menší bojácnější děti, ať z toho nemají chudáci strašidelné sny ;.)

Shashlick
01.04.2022 5 z 5

Pěkná poučná knížka a hlavně je tam Prga :)

Kniha Planeta je prga v seznamech

Autorovy knížky

2021  91%Planeta je prga