Postrach okolí přehled
Paul Tobin
Plants vs. Zombies série
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků? Zvládnou čelit nejen ďábelskému plánu Zombosse, ale i další skupině zombií s ještě ďábelštějšími úmysly? Bláznivá jízda pokračuje i ve třetím komiksu Plants vs. Zombies, tentokrát se sedmi bonusovými příběhy.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Computer Press (CP Books)Originální název:
Bully For You, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Postrach okolí. Přihlašte se a napište ho.
Zomboss byl zombíkem už na škole... cože? Zombie výbor proti šikaně... cože? Padouch se baví tím, že přivazuje lidem k nohám padouchy... wtf??? Tohle už má se hrou málo společného a spíše jde o pokus spojit různé ztřeštěné nápady a naroubovat je do světa Plants vs. Zombies. Mělo to podle mě skončit u minulé knihy, případně měli víc zapracovat na onom cestování časem, jak jsem psal u minulého dílu.
Potřetí a pořád dobře. Paul Tobin se rozhodl, že z téhle série vytěží, co se dá, a že bude prezentovat komiksy, které jsou v první řadě vtipné a budou vás chtít rozesmát, a to jak celkovou zápletkou, tak i situační komikou a komikou, která vychází jak ze scénáře, tak i z kresby. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/05/1172-plants-vs-zombies-postrach-okoli-70.html
Kniha Postrach okolí v seznamech
2015 | Skleněný dům |
2016 | Liščí děti |
2017 | Prokletí vran |
2021 | Chlad |
2015 | Trávogeddon |
Syn četl sám. Hru má asi raději, ale příběhy ho bavili. ( v této knize jsme si vysvětlili spojku i) Syn měl dojem, že i jako spojka je blbost a je to chyba. Vysvětlení celé musí proběhnout na několikrát. Ale je vidět, že si gramatiky všímá. Tedy dle jeho mozku údajných chyb. Je vidět, že jsme národ, který RÁD hledá chyby jinde.