Plavý kôň přehled

Plavý kôň
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134134/bmid_plavy-k-n-iLn-134134.jpg 4 404 404

Záhadná vražda kňaza vracajúceho sa jedného zahmleného večera od umierajúcej ženy a ešte záhadnejší zoznam mien nájdený v jeho topánke... Chcel vrah získať práve tento kúsok papiera? Čo mohli mať títo ľudia spoločné? Vyzerá to, že sú všetci mŕtvi... Mágia, voodoo, bieli kohúti a skrinka plná blikajúcich žiaroviek a podivných súčiastok. Je možné vraždiť na diaľku? Existuje snáď nejaká organizácia, ktorá sa zaoberá likvidáciou nežiadúcich osôb? Kto stojí na jej čele? To všetko sa snaží zistiť nielen policajný inšpektor Lejeune, ale i spisovateľ Mark Easterbrook. Podarí sa im rozlúštiť tajomstvo mien na zozname?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Mladé letá

The Pale Horse, 1961

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plavý kôň. Přihlašte se a napište ho.

andrii24
03.09.2024 4 z 5

Vyplaví se odnikud. Vypoví, pod štítkem, klenutím stáje "Delf." Život. Vypraví vraní klín, vrané hoře hřívám.

TinkaH
23.08.2024 5 z 5

Audiokniha: Já bych tak ráda měla všechny audioknihy od A. C., jež doposud vyšly! Mě tohle prostě nepřestane bavit, stejně jako se dívat na paní Marplovou nebo na Poiritoa v televizi. Zpracování audioknihy mě bavilo více než televizní zpracování, bylo ještě napínavější. Těším se na další a že si další pořídím!

Kortana
17.06.2024 5 z 5

Plavý kůň mě překvapil postavami a zápletkou, čekala jsem na Hercula Poirota, ten se ale neukázal. Ve výsledku mi to vůbec nevadilo. Celý příběh jsem si užila, zápletka byla výborná. Naprosto jsem netušila, kdo je vrah a jak vraždění probíhá.
Kniha se mi četla sama, můžu jen doporučit.

Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)

27.10.2024

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Kniha Plavý kôň v seznamech