Plavý kůň přehled

Plavý kůň
https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69173/bmid_plavy-kun-X9R-69173.jpeg 4 399 399

Záhadná vražda kněze vracejícího se jednoho mlhavého večera od umírající ženy a ještě záhadnější seznam jmen nalezený v jeho botě… Chtěl vrah získat právě tento kousek papíru? Co mohli mít tito lidé společného? Vypadá to, že jsou všichni mrtví… Magie, voodoo, transy, bílí kohouti a skříňka plná blikajících žároviček a podivných součástek. Je možné vraždit na dálku? Existuje snad nějaká organizace, která se zabývá likvidací nežádoucích osob? Kdo stojí v jejím čele? To vše se snaží zjistit nejen policejní inspektor Lejeune, ale i spisovatel Mark Easterbrook. Podaří se jim rozluštit tajemství jmen na seznamu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Práce

The Pale Horse, 1961

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plavý kůň. Přihlašte se a napište ho.

andrii24
03.09.2024 4 z 5

Vyplaví se odnikud. Vypoví, pod štítkem, klenutím stáje "Delf." Život. Vypraví vraní klín, vrané hoře hřívám.

TinkaH
23.08.2024 5 z 5

Audiokniha: Já bych tak ráda měla všechny audioknihy od A. C., jež doposud vyšly! Mě tohle prostě nepřestane bavit, stejně jako se dívat na paní Marplovou nebo na Poiritoa v televizi. Zpracování audioknihy mě bavilo více než televizní zpracování, bylo ještě napínavější. Těším se na další a že si další pořídím!

Kortana
17.06.2024 5 z 5

Plavý kůň mě překvapil postavami a zápletkou, čekala jsem na Hercula Poirota, ten se ale neukázal. Ve výsledku mi to vůbec nevadilo. Celý příběh jsem si užila, zápletka byla výborná. Naprosto jsem netušila, kdo je vrah a jak vraždění probíhá.
Kniha se mi četla sama, můžu jen doporučit.

Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)

27.10.2024

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Kniha Plavý kůň v seznamech