Hříbě jménem Naděje přehled

Hříbě jménem Naděje
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42580/hribe-jmenem-nadeje.jpg 4 120 120

Plnokrevník série

1. díl >

Ashley Griffenová přísahala, že už nikdy nebude milovat žádného koně. Malou chovnou stáj, která patřila jejím rodičům, totiž nedávno zasáhla smrtící nemoc a Ashley navíc přišla o svoji milovanou klisnu Stardust. Celá rodina se přestěhovala na farmu Townsend Acres, kde si její rodiče našli práci u koní. Ashley však věděla, že na nové farmě nikdy nebude šťastná. Pak se ale narodí nemocné hříbě - překrásná klisnička se srstí v barvě mědi, která jako by Stardust z oka vypadla. Všichni jsou přesvědčeni o tom, že hříbě má před sebou jen krátký život a že mu nikdo na světě nedokáže pomoct. Jen Ashley tomu odmítá uvěřit. Dokáže její láska k hříběti překonat všechny nástrahy osudu?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Stabenfeldt

A Horse Called Wonder, 1991

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříbě jménem Naděje. Přihlašte se a napište ho.

Zeleninka
10.08.2024 5 z 5

Kamarádka odebírala Pony Club. Sem tam mi darovala k narozeninám nějakou knihu a jednou to byl titul ,,Hříbě jménem Naděje". Četla jsem všechno, co mi dala a tahle se mi natolik zalíbila, že jsem jí prosila o celé pokračování. Téma dostihového prostředí miluju, takže tuhle sérii miluju z celého Pony Clubu nejvíc.
Jako teen holka jsem jí milovala a nostalgicky si jí občas přečtu znova.

mia.com
08.06.2024 4 z 5

Tyto knížky z Pony Clubu jsem milovala.

Canntiee
23.08.2017 4 z 5

Typický koňský román, zaujala velice pasáž narození hříběte.

Kniha Hříbě jménem Naděje v seznamech

v Mé knihovně66x