Počátek v konci přehled

Počátek v konci
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398129/bmid_pocatek-v-konci-lc1-398129.jpg 3 43 43

Počátek v konci je o zničující megalomanii. Je to komorní příběh nečekaného páru. Je to velkoformátové téma o touze po moci. Je to o tom, že se každý může změnit a také o tom, že už je skoro na vše pozdě. Zkrátka je to kniha mnoha tváří, v níž si každý může najít tu svou.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Počátek v konci. Přihlašte se a napište ho.

juleska
08.07.2022

Na knihu jsem byla zvedava, vedela jsem o ni uz pred vydanim ze socialnich siti. Takze kdyz jsem na ni narazila v Levnych knihach (za 49,-), skocila jsem po ni :-)

Zakladni myslenka mi prisla zajimava, ale jinak je to jeden velky chaos. Chaos na urovni vet, casto se v jednom odstavci opakuji slova, psane je to zbytecne slozite. Chaos na urovni deje.

Prvni, co me napadlo, ze to meli nechat cist a posoudit vice betam, nebo najit jednu sikovnou. A minimalne jeste jednou projit nejakou korekturou/redakci...

Takhle je to takove jakesi nedodelane. Coz je dost skoda. Protoze ten zakladni napad se mi libil. Pokud jsem ho tam teda spravne poznala.

P.S.: V jednom komentari jsem tu cetla, ze je kniha "mistrovsky napsana". To tu asi komentovala maminka jednoho z autoru. Mistrovsky napsane to prave bohuzel neni.

Violliga
24.04.2022 1 z 5

Začátek knihy takový zmatený a vůbec jsem se nechatala. Asi uprostřed nějaký nýznak děje, který výustil opět v nic neříkající konec. Nechytala jsem se.

Vknihách
27.05.2021 3 z 5

Túto knihu som mala na wishliste už veľmi dlho. Dá sa povedať, že hneď ako vyšla v českom vydavateľstve cosmopolis, ma zaujala. Predsa mystery,fantasy a horor nečítam každý deň a kníh tohto žánru zas nie je až tak veľa.
Musím sa priznať, že som sklamaná...asi prvýkrát. Nemávam očakávania, no autorská dvojica sa, myslím, až príliš spoliehala na fantáziu čitateľa. U mňa toto vôbec nefungovalo. Taktiež mi veľmi nesadol štýl písania. Samotný príbeh bol veľmi zaujímavý, prečítala som knihu za tri dni, čo je u mňa veľmi dobrý čas… Autori sa pohrávali s realitou, alternatívnym svetom, do príbehu zakomponovali lásku a čo všetko sme pre ňu schopní obetovať… u mňa však tento príbeh nejak nefungoval a veľmi som chcela, aby to tak nebolo. Budem rada,ak knihe dáte šancu a možno pre vás bude Elain a Vincent novým obľúbeným autorským duom.

Kniha Počátek v konci v seznamech

Autoři knihy

Elaine Lóre