Nenávratno přehled
Cullen Bunn
Pochmurný kraj série
< 8. díl
Poslední svazek hororového fantasy příběhu proti sobě staví v rozhodujícím střetu dvě mocné čarodějky! Ve finální kapitole příběhu se do Harrow County vrací obávaná stará známá, ovšem tentokrát je mocnější než kdykoliv předtím a má v úmyslu zničit Emu a zmocnit se její síly. Kniha obsahuje sešity č. 29–32 jižanské gotické pohádky Pochmurný kraj od scenáristy série The Sixth Gun Cullena Bunna s překrásnou a strašidelnou kresbou výtvarníka Tylera Crooka.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2021 , Comics CentrumOriginální název:
Done Come Back
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nenávratno. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Finální a neodvratný souboj dobra a zla v podobě Emy a Hester je na spadnutí, průvodní události se vyhrocují a dochází k tvrdým střetům nadpřirozených bytostí, které Hester s jasnou převahou kosí jako jarní trávu. Na scéně se opět objevuje Malachiáš a Berenika, kteří jsou Emě stálou oporou. V konečném souboji však musí stanout Ema Hester tváří v tvář sama a tvrdě bojovat nejenom za sebe, ale také za všechny své podivné přátele a celé Harrow County, které by zcela jistě i se svými obyvateli lehlo popelem v případě, že by se Hester zmocnila Eminy síly. Poslední kniha o souboji dvou mocných čarodějnic je velice napínavá a končí pro mě překvapivě, avšak logicky. Opět jsem si užila historky na konci knihy. Je mi líto, že série Cullena Bunna a Tylera Crooka končí - Pochmurný kraj mi bude chybět :-(
Poslední dva díly Pochmurného kraje jsem přečetl najednou. Bylo to výborné vyvrcholení patrně nejlepší série co aktuálně Comics Centrum má. Byla to super drsná jízda, kde se umíralo ve velkém a probíhaly vizuální orgie v kresbě. Stojí to za to, ale musí se to číst celé. Vřele doporučuji.
Kniha Nenávratno v seznamech
2018 | Hejna běsů |
2019 | Darth Maul - Syn Dathomiru |
2021 | Cyberpunk 2077: Trauma Team |
2017 | Valkyrie |
2021 | Odkaz rodu Blacků |
Konec je hrozný, samé jedno bla bla, promluvime si před koncem s mrtvýma ala Harry Potter v Zapovězeném lese, blablabla vycucáme si teď něco z prstu, ať to můžeme dokončit, blablabla Ema musí odejít z Kraje ala Frodo Pytlík. Série byla průměrná, se silnými stránkami uprostřed a s děsným koncem.