Pod jezevčí skálou přehled

Pod jezevčí skálou
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38313/pod-jezevci-skalou-38313.jpg 5 11 11

První díl ze známé a oblíbené filmové trilogie. Příběhy malého Vaška nadchly miliony televizních fanoušků. Malý Vašek odjíždí o prázdninách na venkov za svým dědečkem, starým hajným, kterého do té doby ani neznal. Na začátku není děda příliš nadšen vnukovou přítomností v hájovně. V prostředí šumavské přírody společně prožívají řadu nečekaných dobrodružství, díky kterým se skamarádí. Zvídavého Vaška si oblíbí nejen dědeček a jeho pes Brok, ale i všichni kolem...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod jezevčí skálou. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

JankaV80
14.09.2024 5 z 5

Tak tato kniha, to je klasika. Kdo příběh Vaška nezná v knižní podobě, ten ji zná, zcela určitě v podobě filmového zpracování. A ať tak nebo tak, nelze si zamilovat jak postavu Vaška, tak postavu jezevčíka Broka. Vlastně úplně obyčejný a přesto moc dojemný příběh zasazený do krásné české přírody. Celou tuto sérii od pana Pohla - Pod Jezevčí skálou, Na pytlácké stezce a Za trnkovým keřem - jsem jako malá milovala.

Hakate
04.09.2022 5 z 5

Knihy od Pohla mě doprovázely každé léto u babičky, velmi ráda jsem si je četla.


RMarkéta
11.07.2022 5 z 5

Moc hezký příběh. Ve filmovém zpracování jede malý Vašek Straka k dědovi na Šumavu. V tomto vyprávění ho maminka odváží do Brd. Brdy sice nejsou moje milovaná Šumava, ale i tak jsem si tenhle milý příběh užívala. Akorát mi teda pořád před očima poskakoval malý Tomáš Holý v červené větrovce. Dokonce se mi vybavil i hudební doprovod Luboše Sluky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod jezevčí skálou v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x