Pod ochranou andělů přehled

Pod ochranou andělů
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379837/bmid_pod-ochranou-andelu-dfv-379837.jpg 5 19 19

Musela jsem zakusit bolestivý Pád, mrazivé peklo a boj o život, abych konečně spatřila ryzí světlo, které mě probudilo z nevědomí a nastolilo cestu Vědomého bytí.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod ochranou andělů. Přihlašte se a napište ho.

knihyKeMne
28.01.2021 4 z 5

Jsem překvapená zjištěním, že autorka je úspěšnou beletristickou spisovatelkou, toto je úplně jiné dílko. Název je trochu zavádějící, o andělech je jen maličko. Útlá knížka je osobní zpovědí autorky a s láskou předkládá recept na všechno, po čem lidé touží. Z knížky je patrná velká láska především k autorčině duchovní učitelce D. Autorka dokázala proměnit svůj život s pomocí zasvěcení do Šambaly a ukazuje, že stejnou cestou se může vydat kdokoli z nás. Z knížky čiší naprostá důvěra v tuto metodu. Oceňuji, že autorka zároveň varuje před neuváženým rychlým nabytím schopností (vnímání energií, komunikace s jemnohmotnými bytostmi, léčení). Člověk musí na sobě neustále pracovat, aby takovou zvýšenou senzibilitu (a snahu být zneužíván druhými) ustál. Tato cesta je tedy pracná, ale zřejmě stojí za to. Jsem ráda za tuto knihu. A desatero zásad na jejím konci je tzv. "moje řeč" :-)

Bafy
04.05.2020 5 z 5

Úžasný příběh úžasného člověka .... děkuji, děkuji za všechno....

Veeria
12.01.2020 5 z 5

Knížka, která má smysl. Osobní zpověď, která naznačuje směr cesty, po které lze jít. Vypovídá o lidské síle, naději a víře. Jistě nebylo lehké podělit se o svůj životní příběh s druhými, o to víc si vážím toho, že jsem si mohla slova paní Adrianky přečíst. Zázraky se dějí, pokud v ně člověk uvěří. Přeji jen vše nejlepší autorce i jejímu synovi.

Kniha Pod ochranou andělů v seznamech