Pod rouškou noci přehled

Pod rouškou noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22095/bmid_pod-rouskou-noci-65b7c67e8840e.jpg 4 92 92

Současně s pozvánkou na sraz abiturientů obdrží Jean výhružný anonymní dopis. Týká se její dcery Lily, kterou dala před dvaceti lety k adopci a jejíž existenci tajila. Přes všechna varování odjede do hotelu, kde má sraz proběhnout. Tam se setká také s detektivem, který vyšetřuje záhadná úmrtí pěti spolužaček. Jean netuší, že mezi přítomnými se pohybuje i tajemný vrah a že má políčeno právě na ni.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Alpress

Nighttime Is My Time, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod rouškou noci. Přihlašte se a napište ho.

čef
10.11.2022 5 z 5

Na školním srazu po dvaceti létech se setkají otřesní podivíni a naivní blbci. Není divu, že vyplouvají staré křivdy a hříchy, někdo se chce mstíti a další lezou do pastiček. Kdopak to asi unáší a zabíjí? Podezřelých je opravdu dost. Tak asi o tom to tedy je, nic hlubšího jsem nenašel, ale početl jsem si docela dobře.

Zlatinka.Emilly
07.07.2022 5 z 5

Pěkná kniha, tak jak je u Clark zvykem. Zamotané, ukazuje na různé postavy o kterých se uvažuje jako o případném vrahovi, nakonec je stejně všechno jinak. Závěr knihy dobrý, akorát v reálu by to takhle jednoduché asi nebylo. Nejdřív... jé, to byla černota, nakonec je vše průhledné jako sklo. Od Clark se mi líbí, že příběhy jednotlivých knih jsou čtivé již od prvních stránek,. žádné zdlouhavé popisy, jde prostě rovnou k věci.

jarkaska
29.12.2021 5 z 5

Příjemná čtivá kniha.

Kniha Pod rouškou noci v seznamech