Pod španělským sluncem přehled

Pod španělským sluncem
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412709/bmid_pod-spanelskym-sluncem-6qU-412709.png 4 116 116

Každé léto má svůj příběh… Prázdninové vzpomínky Avy Fisherové jsou nerozlučně spojené s letním domkem její babičky v ospalém přímořském španělském městečku Mariposa. Nyní se naposledy vrací a vrhá se do projektu, na který by byla její babička hrdá: chce zachránit Café Estrella, které bývalo srdcem městečka, ale teď chátrá. Daleko od londýnského shonu si Ava uvědomuje, že už není v životě šťastná. A léto strávené v domku u moře může být novým začátkem, který potřebuje…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto

The Summerhouse by the Sea, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod španělským sluncem. Přihlašte se a napište ho.

rumova_kulicka
05.09.2024 4 z 5

Tohle bylo příjemné překvapení, taky jsem totiž čekala nějaký hodně přeslazený příběh. Do pěti hvězd mi něco scházelo, ale jinak super. Mám moc ráda ty příběhy, kdy se lidi spojí, aby něco pozvedli nebo dali do kupy.

Ludmila91
26.05.2024 5 z 5

Krásný příběh

Kristy.Seb
29.02.2024 4 z 5

Člověk schopný nalézat zálibu a dobrodružství ve všedních věcech života je mnohem šťastnější než ten, kdo věčně hledá novou zábavu.

Když ti něco připadá správné, tak to nemůže být slabošské.

Líbil s emi vztah mezi sourozenci, který se v příběhu příběhu ještě víc vylepšil. Jinak mi v příběhu něco chybělo. Ale záchrana Café byla krásná.

Knižní novinky (30. týden)

21.07.2019

Kniha Pod španělským sluncem v seznamech

láska pro ženy Španělsko kavárny romantika

Autorovy knížky

2019  72%Pod španělským sluncem