Pod vodou přehled
Juli Zeh
Sven opustil Německo, žije na ostrově a pracuje jako instruktor potápění. Jeho heslo zní: nepleť se do problémů jiných lidí. Teď zjistí, jaké to je změnit se ze svědka ve spoluviníka. A pochopí, že se stal součástí vražedné hry, ve které téměř neměl šanci uspět. Román Pod vodou je mistrně zkonstruovaný psychologický thriller, v němž čtenář stejně jako Sven ztrácí veškeré jistoty. Juli Zeh se podařilo napsat skvostné, střízlivé komorní drama o svobodné vůli, odsuzování druhých, vině a moci.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno:Originální název:
Nullzeit, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod vodou. Přihlašte se a napište ho.
![Leona333 Leona333](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/291756/m_leona333-WAk.jpg?v=1582653543)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tentokrát si autorka nedala dle mého na knize - ději moc záležet. Jako by jí u psaní došel dech a příběh opravdu ,,vařila z vody..." Čekala jsem od toho více, bohužel dostala méně.
Kniha Pod vodou v seznamech
v Mé knihovně | 77x |
2006 | ![]() |
2009 | ![]() |
2015 | ![]() |
2021 | ![]() |
2004 | ![]() |
Čekala jsem, že budu na konci knihy překvapená. Zhruba od poloviny příběhu bylo až příliš průhledné, kdo lže, takže jsem si říkala- v tom bude nějaký háček- bohužel nebyl.