Nespoutaný milenec přehled

Nespoutaný milenec
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540816/bmid_nespoutany-milenec.jpg 4 120 120

Podsvětí Chicaga série

< 3. díl

Vím, proč nikdy nechodím na večírky… Viděla jsem ho v oblaku kouře, jako převtělený hřích. Ačkoli byl pokrytý modřinami a právě se s někým porval, nikdy jsem neviděla nic krásnějšího… Ve vlastním zájmu bych se měla od Nerona držet dál. Je to lamač srdcí, živelná pohroma a nepřinesl by mi do života nic dobrého. Je tu ale jeden menší problém: dostala jsem se do problémů s policií a jediný, kdo mě může zachránit, je Nero. Nejsme přátelé a kdyby viděl, jak se topím, nepokusil by se mě vytáhnout. Lepší šanci už ale nedostanu. Nero není hrdina, ale mohl by se stát mým nelítostným milencem. Nespoutaný milenec je divokým a neodolatelným pokračováním série Podsvětí Chicaga. Jedná se o samostatný romantický příběh se šťastným koncem z prostředí mafie. Obsahuje šťavnaté erotické scény a je vhodný pouze pro dospělé čtenáře!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

Savage Lover

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nespoutaný milenec. Přihlašte se a napište ho.

klarinka9974
14.12.2024 5 z 5

Čím dál lepší, Camille je skvělá postava i přesto, že její život není tak lehký jako ostatních, je silná, cílevědomá a úžasná. Nero, tajemný, stále naštvaný a proutník, ale i to největší zlo může změnit láska. Nechybělo tomu vůbec nic, mělo to napětí, akci, lásku, romantiku a sex. Vše co je potřeba do každého dobrého romantického příběhu.

crazyslunicko
13.12.2024 4 z 5

Na poslední díl jsem se hrozně těšila. Hlavně na Nera, ale v podstatě jsem se musela po první kapitole podívat co vlastně čtu. Byla jsem z toho hrozně zmatená, proč čtu o nějaké "matce", která má syna co si "koupil" nové tenisky. Pak už se děj trochu rozhýbal, i když si myslím, že je to velmi nepravděpodobné, aby se Nero zamiloval do špinavé podřadné holky. Bavilo mě to, ale nebylo to takové jako předchozí díly. Bylo to úplně z jiného soudku. Ani tolik násilí a sexu už tam nebylo.

IrenaMikerová
08.12.2024 3 z 5

(SPOILER) Na tuhle knihu jsem se těšila nejvíc protože Nero mě zaujal už hned ze začátku takže jsem do knihy šla s velkým očekáváním ale jsem bohužel zklamaná. Nero jako samotná postava super! Zajímavý, krásný a celkově mě bavil. Dlouho jsem přemýšlela jaká holka se k Nerovi vůbec hodí a pak když jsem si knihu přečetla řekla jsem si autorka to vybrala fakt správně. No ale problém byl ten že jsem mezi nimi necítila vůbec žádnou chemii. Myslím že jejich vztah pro mě nebyl dostatečně rozvinutý. Kniha má několik zajímavých zápletek které v knize můžeme vidět rodinná tajemství, finanční problémy, mafiánské plány a projekty, vydírání, nemoc v rodině a kniha má podle mě dobrý základ ale hodně věcí mi tam chybělo a přála bych si aby byla kniha o trochu delší. Ale zase zároveň některé věci pro mě byli až moc jako například problémy Camille. Dobře nemocný otec, její problémy s matkou a výchova bratra ale vše okolo otce jejího bratra a jeho sestry mi přišlo až moc neuvěřitelné a zbytečné. Doufám že další díl mě nezklame protože na Danteho se moc těším.

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

„Naše ruce do sebe dokonale zapadnou. Jako prsty klouzající do rukavice. Jako bychom pro sebe byli stvořeni.“ - Camille

„Miluju tě tak moc, až to bolí. Bojím se ti to říct, a dokonce si dovolit to cítit. Ale miluju tě už nějakou dobu.“ - Camille

Kniha Nespoutaný milenec v seznamech

2023  81%Nelítostný princ